17. og 18. desember

Hvert år har vi hatt som tradisjon å gå å levere gaver på det lokale biblioteket. I år var vi litt sent ute, men fikk beskjed at vi kunne komme direkte til Frelsesarmeen å levere selv. Vi fikk også muligheten til å være med på å glede en familie på 5 med et par gaver.

Det sies at det er vanskelig å kjøpe gaver til de eldre, fordi -hva kjøper du til de som har alt? Men i dag er det like vanskelig å kjøpe gaver til barna, for de har jammen meg alt de også. Og for de som ikke har muligheten til å gi barna alt de vil ha, kanskje tilogmed ikke har muligheten til å gi barna noe på jul, så er nok dette veldig vanskelig.

Vi har lagt stor vekt på hverandre denne julen. Vi har valgt å ha aktivitetskalender for å få julen til å handle om å være sammen. Det har vært så gøy at sjokoladekalenderen er blitt helt glemt, og aktivitetene blir satt stor pris på.

Luken den 17. desember var å pakke inn gaver å levere på biblioteket. De tok ikke imot den dagen, men vi fikk skaffet gaver og pakket de inn med merkelapp; kjønn og alder.

Luken den 18. desember ble utsatt fordi jeg syntes at det var viktig at datteren min fikk blimed på avleveringen av gavene, og siden vi fikk muligheten til å hjelpe en privatfamilie også, var vi en tur innom butikken å handlet flere gaver som vi pakket inn.

Etter at vi hadde levert gavene, fikk jeg bekreftelsen på at datteren min hadde forstått. “Så kjekt å se at så mange hadde vært med gaver, håper at de får en fantastisk jul. Dette må vi gjøre hver jul, mamma!” Det føles veldig godt å hjelpe, og det skal i grunn så veldig lite til. Ble helt rørt da vi kikket inn i vinduet på Frelsesarmeen og så bordene dekket og de som satt der å pakket inn gaver og ordnet alt for at de som kommer skal få en flott jul!

Da vi kom hjem snakket vi litt om det å gi og hjelpe andre over et slag med yatzy! En god dag!

Ønsker du å hjelpe? Hør med din lokale Frelsesarmee, du kan også søke opp “Hjelp oss og hjelpe” på Facebook, da kan du finne din lokale gruppe som du kan ta kontakt med.

Bor du på/i karmøy/hgsd område og liker å bake? Jeg håper at jeg ilag med andre kan glede de som sitter uten familien i julen, på et hjem/omsorgsenter/bolig og lignende. Så popp innom Facebook siden min https://www.facebook.com/kajagun og send meg en melding om du har lyst til å bidra! Allerede flere som har sagt de vil blimed, så jeg håper at vi kan klare å levere en kake til de fleste til jul!

PS: kaken kan være hvilken som helst kake. Her er det tanken som teller. Man må ikke være “baker” for å bidra!

Håper alle har hatt to flotte dager den 17. og 18. desember!

K.

julekalender

julekalender

julekalender

julekalender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *