Aktivitetskalender luke 1

aktivitetskalender

I dag er det 1 desember og vi hadde vår første luke i aktivitetskalenderen vår! I dagens luke hadde vi “pynte til jul”! Jeg pleier normalt ikke å være så tidlig, men på barna har hatt så lyst, så hvorfor ikke. Julestjerner og juletre må fortsatt vente litt, men vi fikk det nokså koselig likevel.

IMG_0727

Eldstejenta, Leah, ble syk stakkars, så hun fikk ligge på benken å se på mens jeg og Elise styrte på! Jeg må si, skikkelig koselig når det er helt mørkt og vi tenner alle lys og koser oss inne med julemusikk og julepynt!

aktivitetskalender

aktivitetskalender

Synes disse perledekorasjonene er så søte. Disse laget vi på juleverksted i fjor! Den nederste skal etterligne Kähler husene!

aktivitetskalender

I dag har jeg gått rundt å kost meg i disse herlige ulltøflene jeg fikk av en kollega i går, Heidi! Så varme og flotte! Tusen takk! Måtte bare dele disse!

Håper din 1 desember har vært like fin som vår!

Håper vi sees i morgen for luke 2!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *