Aktivitetskalender luke 6

aktivitetskalender

I dag er det 6 desember og i luken sto det bakedag/besøkdag! Det var det samme som sto på lappen i går, og jeg tror barna ble litt skuffet da de åpnet kalenderen. Det de ikke visste, var at jeg hadde avtalt med alle søskenbarna på far sin side, at de skulle komme til oss å ha en kosedag! Jeg hadde jobbet natt, og hentet barna som jeg da hadde med meg hjem! Da vi kom inn døren og barna mine fikk se hvem jeg hadde med, ble det nesten gledestårer. For en overraskelse!

aktivitetskalender

aktivitetskalender

De fikk leke godt sammen, og så var det baketid. Vi lagte marsipangodteri og sjakkruter. De fikk spise underveis, julemusikk for å komme i riktig stemning og bare kos!

aktivitetskalender

aktivitetskalender

Utpå dagen kom foreldrene og farmor også på besøk, og fikk grøt og saft til middag!

For en dag, og for en flott familie! Kjempekoselig, vi er så heldige!

aktivitetskalender

Og som ikke det var nok, fikk vi også en husgjest på besøk, som skal være hos oss mens mammaen er på tur! At herlige Angel skulle komme på besøk har vi gledet oss lenge til, så nå håper vi bare på bedre vær, så vi får kost oss litt ute de neste dagene.

Håper alle har hatt en flott helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *