Aktivitetskalender luke 7 og 8!

julekalender

Mandagen er hos oss den dagen hvor vi har lite tid og hektisk hverdag! Faktisk så hektisk at jeg ikke fikk anledning til å legge ut post i går. Pga fritidsaktiviteter og jobb, ble aktiviteten i går helt enkel, lage julekort! Hele poenget med denne kalenderen er at man skal være sammen som en familie og tilbringe kvalitetstid sammen, og i går var “litt” -bedre enn ingenting! Vi koste oss med å lage julekort og snøkrystaller som barna skal få henge på vinduene på rommene sine! Så det var luke 7!

julekalender

Barna var superspent da vi skulle kjøre ut til dagens aktivitet.

I dag er det 8 desember, og i luken fikk barna “julekos på bibliotetket”! Jeg hadde fått med meg at biblioteket i kopervik hadde julekos hele dagen i dag, og nå på ettermiddagen skulle nissen også komme innom. Vi inviterte med oss onkel Runar, tante Belinda og lille Ronja. Det ble kjempekoselig.

julekalender

Ansiktsmaling, Elise ble ei lita nissejente!

julekalender

Julekort!

julekalender

Nissen kom med gaver til barna!

julekalender

julekalender

 

 

 

 

 

 

 

 

På biblioteket hadde de boller, pepperkaker, kaffe, saft og mandariner. De hadde julekort-stasjon, ansiktsmaling, konkurranser og mye gøy! Høydepunktet var da nissen kom på besøk, og alle barna fikk en pakke hver! Barna var superfornøyd på bilturen hjem!

julekalender

Se dette kule treet som de har laget av bøker! Rundt treet ligger gaver de har samlet inn.

På alle bibliotekene på Karmøy, har de innsamling av gaver til jul! Disse gavene går til familier som har det vanskelig, og dette er en fin ting å gjøre sammen med barna syns jeg! Vi har dette som tradisjon hvert år. Ønsker du å levere gaver på biblioteket, leverer du dem innen 12 desember. Skriv gjerne kjønn og aldersgruppe gaven passer til på gaven du leverer. Det vil garantert glede noen!

Håper alle har hatt en flott tirsdag! Håper vi sees igjen i morgen! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *