Babyshowerkake – it´s a boy!

Denne babyshowerkaken laget jeg til en god venninne som snart skal få baby! Denne gang fikk jeg tatt litt bilder underveis som viser hvordan jeg har fått til smørkremen!

Inni kaken har jeg klissete sjokoladekake, sammen med ostekrem og masse Jelsa jordbær(fantastisk gode)! Oppskrift på sjokoladekake og ostekrem finner du i søkeboksen!

Smørkrem:

250 gram romtemperert smør

500 gram melis

1 egg

2-3 ss lunket vann

3 ts vaniljesukker eller sitronsaft

Pisk alt sammen til du får en luftig smørkrem. Vil du ha den enda mykere har du over litt mer vann. Du må piske en liten stund for å få den fluffy!

Jeg deler kremen i 3, og farger den hvit, og to blåfarger. Har kremen over i 3 sprøyteposer uten tip, bare klipper hull.

Begynner nederst med den mørkeste blåfargen og jobber meg oppover, skifter farger underveis, og avslutter med den mørkeste på toppen.

Bruker en liten spatula(smørekniv) til å gjevne ut kremen, går over et par ganger og får det gjevnt og fint! Helt perfekt ville jeg ikke at det skulle bli!

Jeg laget litt mønster på toppen. Siste detaljen er et tavleskilt som jeg har skrevet på selv! Veldig gøy! 2 slike kostet 25 kr på trendhuset.

Kaken ble akkurat slik jeg ønsket. Jeg er veldig glad i det enkle, så da blir det ofte det når jeg baker for meg selv! Enkle kaker som alle kan lage, men som er litt mer forseggjort slik at man kan imponere litt på kakebordet.

Nå gleder vi oss til babyen kommer! <3

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *