Bake julekaker med barna!

I dag fikk jeg årets lokale juleavis i posten. For en tid tilbake fikk jeg kjempekoselig frokostbesøk av 3 kjekke jenter. Jeg ble intervjuet og tatt bilder av, og vi bakte kokosmakroner. I dag sto artikkelen i juleavisen og det synes jeg var veldig rart, men også veldig koselig! Synes det er veldig hyggelig å bli spurt om å være med!

juleavis

juleavis

I avisen kommer det også frem at jeg skal bake med barna på kulturhuset både lørdag og søndag, barna må meldes på og det gjør du her. Har du barn som har lyst til å være med å bake og pynte julekaker, meld dere på nå, før det blir fullt! Eldstedatteren min skal være med å hjelpe, så vi gleder oss veldig mye til å treffe barna!

I avisen finner du også oppskrift på min favoritt jule”kake”, kokosmakroner, disse kommer det oppskrift og fremgangsmåte på i morgen!

Jeg vil også oppfordre alle som har mulighet til å bake og lage pepperkakehus til årets pepperkakehus-by på Åkra! Barnehager, skoler, familier, vennegjengen! Alle kan bidra! Mer informasjon om dette finner du her.

Håper uansett at du tar turen innom julemarkedet på Karmøy kulturhus på Åkra i helgen som kommer! Det vil bli mye å se på og handle til store og små!

Håper vi sees!

K.

(PS: i oppskriften i avisen har jeg sagt feil, 200 grader i min ovn, ble altfor mye varme, prøv deg frem, men ca 160-180 grader er nok!)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *