Bakedag med Gunn Kristin!

I dag hadde jeg planer om å hjelpe en venninne å lage en bursdagskake til hennes bror som skulle ha selskap senere i dag! Kjempegøy å bli spurt om jeg kunne hjelpe! Kaken var allerede fyllt og smurt opp, klar til å pyntes. Hun hadde brukt bloggen til å se hvordan hun skulle gjøre det, og resultatet var perfekt! Siden Simon, som da bursdagsbarnet heter heier på Liverpool, ville hun lage en Liverpoolkake.

Hun fikk gjøre alt selv, tilogmed farge i marsipanen måtte hun stå å knø inn selv. Kjevle ut lokk, og skjære til pynt! Det var mye pirk, men det ble et kjempeflott resultat til slutt.

liverpoolkake

Her ser du flotte Gunn Kristin som skjærer rundt kaken. Jeg glemte å ta med smoother til å glatte ut kaken, men det ble kjempebra uten!

liverpoolkake

Her skjærer hun ut Liverpool “logoen”! Vi fant bilde av logoen på Ipaden og tegnet den over på bakebapir. La det så på hvit marsipan og skjærte ut formen. Litt finjustering og retting av kantene måtte til etterpå, og det hjalp jeg med så Gunn Kristin fikk rette litt på ryggen.

liverpoolkake

Bokstaver ble trykket ut i hvit marsipan.

liverpoolkake

Logoen på plass på kaken!

liverpoolkake

Her pensler hun nederst på kaken slik at den hvite kanten skal henge på.

liverpoolkake

Der hadde kaken fått navn og en hvit kant rundt nederst på kaken!

liverpoolkake

En superfornøyd Gunn Kristin med en kjempeflott Liverpool kake! Sikker på at Simon ble kjempefornøyd med den! Gratulere så mye med 26 års dagen Simon! hipphipp!

 

Nå skal jeg i gang med dåpskake! Har også baka ostehorn i dag, de kommer på bloggen i morgen! Håper alle har en flott torsdagskveld!

Vennlig hilsen Kaja!

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *