Batman kake

batmankake

Denne helgen ble det også en batman kake! Utrolig gøy å lage, og jeg har også laget litt steg for steg på hvordan den ble laget. Eneste du trenger for å lage en slik kake er en skarp kniv, gjerne en skalpell, bakepapir og såklart kake og marsipan.

batmankake

Først tegner du motivet du vil ha over på bakepapir. Legg bakepapiret over pc en eller ipaden og tegn av med blyant. Kjevle så ut marsipanen i ønsket farge, legg bakepapiret over og skjær så gjennom både papiret og marsipanen.

batmankake

Slik.

batmankake

Og slik.

batmankake

Skjærer også til masse hus og bygninger som skal festes rundt kaken. Før har jeg skjært ut vinduer i gult og festet på, men det er så mye arbeid og blir ikke alltid like fint. Derfor prøvde jeg meg på å male rett på denne gang. Det ble mye bedre. Blandet gul og hvit gelepasta/farge med litt sprit. Lot dette tykne litt og malte så rett på marsipanen. Dette tørker fort så når du er ferdig med å male, så kan du begynne å feste husene på kaken.

batmankake

Kaken trakk jeg i mørkeblått. Husene ble plassert på rekke rundt kaken. Gutten ble 5 år, så et stort 5-tall i gult fikk plass på siden.

batmankake

Logoen fikk plass på toppen, med navnet på bursdagsgutten nedenfor. “Stjernene”  rundtomkring på lokket har jeg også malt på.

Syntes at denne kaken ble veldig kul! Om du har lite utstyr og ikke er så dreven på kakelaging, er dette et veldig godt alternativ til en enkel kake du fint kan lage selv.

Håper du ble inspirert til å prøve å lage en slik kake selv!

Takk for at du tittet innom i dag! Ha en fin søndag videre.

K.

IMG_1875

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *