Blåbærkake til barnebursdag

blåbærkake

I helgen som var feiret vi 4 års dagen til mitt tantebarn, Mandius! Jeg er for tiden sykemeldt og har ikke bakt en eneste marsipan/design kake på snart et halvt år. Så når barna nå skal få kake til bursdagen fra tante, må jeg tenke nytt! Heldigvis er ikke barna så vanskelige, og han ble fornøyd med både fargen og dekoren på kaken i år!

blåbærkake

Kaken jeg valgte å bake denne gang, er den superenkle og gode yoghurtkaken som jeg har lagt ut før. Denne gang byttet jeg ut geleen med blåbærgele, og i tillegg hadde jeg litt blå gelepasta farge i kremen da jeg pisket den opp for å få fin blåfarge på kaken. Oppskiften på kaken finner du her.

blåbærkake

Kaken ble pyntet med godteri, og da vi fikk levert kaken hos min søster, satt hun et fly i midten til dekorasjon!

Har du ikke bake-erfaring, utstyr eller penger til å bake/kjøpe en designkake til ditt barn, kan det være at det enkle blir det beste! Viktigste uansett er vel smaken?

Velbekomme!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *