Cupcakes med pasjonsfrukt

En av mine favorittfrukter er pasjonsfrukt! Så friskt og eksotisk, og det passer til det meste! Sist jeg var i butikken fant jeg Kesam med pasjonsfrukt og jeg hadde lyst til å prøve å bruke denne i baksten. Denne gang falt jeg på cupcakes. De er laget uten smør, og de endte opp med å bli vaffelaktige. Kjempegode sammen med ostekrem.

cupcakes

Oppskrift cupcakes:

3 dl Kesam pasjonsfrukt

150 gram sukker

2 egg

250 gram mel

2 ts bakepulver

cupcakes

Pisk sammen sukker og kesam.

cupcakes

Bland inn de resterene ingrediensene og pisk dem godt sammen.

cupcakes

Sett i midten av ovnen på 200 grader i ca 10-12 minutter.

Fikk desverre ikke tatt bilde av det ferdige resultatet. Kun på snapchat, så glemte å ta skikkelig bilde…

cupcakes

Laget ostekrem som jeg sprøytet på i rosemønster. Denne videoen viser sånn ca hvordan dette gjøres, her lager jeg roser i marengs, men fremgangsmåten er helt lik. Brukt en stor rosetip. Ostekremen finner du oppskrift på her.

 

cupcakes

Til slutt skjærte jeg opp jordbær som jeg la på toppen til pynt! Friskt og godt til sommerkosen!

Velbekomme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *