Designkaker

Nå har jeg hatt bloggen min i godt over et år, og jeg hadde lyst til å trekke frem noen av mine første innlegg igjen. På grunn av helseårsaker har jeg en liten pause fra tung bakst, og det har for tiden blitt ḿye baking med kjøkkenmaskin. Det er lenge siden jeg lagte en marsipankake, og det var jo egentlig det denne bloggen skulle handle om. Hvordan du kan lage din egen designkake. Synes det er så gøy å være kreativ med marsipanen, men samtidig har jeg funnet en stor lidenskap for å skape og prøve ut nye oppskrifter i denne perioden her. Når helsen er på plass igjen vil det bli litt av alt! Gleder meg til å begynne på nye prosjekter!

leopardkake

En av de mest besøkte postene her på bloggen er en leopard kake som jeg bakte til datteren min sin 8 års dag! Den er veldig enkel, men samtidig så gjør den inntrykk og er faktisk en av mine mest likte bilder på instagram med 1489 hjerter! Det er jo stas! Oppskriften finner du her!

uglekake

En annen kake som har mest visninger på bloggen og er mest populær på instagram er uglekaken! Steg for steg på denne finner du her. Veldig søt kake som passer til alle anledninger!

musikk kake

Musikk kaken jeg bakte til min lille nevø sin 1 årsdag, er også veldig populær på bloggen. Hvordan du lager denne finner du steg for steg på her.

frost kake

Frost kakene får mange treff til dagen, og de er veldig populære! Denne kaken laget jeg til min niese Ella Sofie og den lager du veldig enkelt selv. Steg for steg her.

gråtass kake

En av kakene jeg er mest fornøyd med selv og som jeg synes er veldig flott, er denne kaken med gråtass tema. Hvordan du kan lage denne selv finner du her! 

pippi

Denne Pippikaken er jeg også veldig fornøyd med! Søt kombinasjon med delikate farger. Hvordan du kan lage denne kaken finner du steg for steg på her.

spiderman

Spidermann kaker er også veldig populært, og det kommer nok ikke til å bli mindre populært med tiden. Så har du et ønske om å lage deg en spidermankake, finner du steg for steg på denne enkle kaken her. 

flygelhorn

Siste kaken jeg vil treffe frem denne gang, er denne flygelhorn kaken som jeg lagte til naboen sin konfirmasjon. Veldig mye jobb å lage instrumentet, alt er spiselig, men også veldig veldig gøy å prøve nye ting og være litt kreativ! Hvordan du kan lage din egen kake, kan du se steg for steg på her.

Håper du ble inspirert til å bake! Det ble hvertfall jeg, gøy å kikke gjennom å se hvor en har begynt og hvor en ender opp underveis! Takk for at du stakk innom bloggen min og ha en fortsatt fin dag!

Kaja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *