Det spirer!

spirer

Nå har det gått en stund siden min søster var i det nye huset vårt og sådde frø i “kjøkkenhagen“. Hele 11 dager siden faktisk, og nå har det begynt å skje ting! Jeg sa jeg skulle oppdatere, og her er siste nytt fra kjøkkenhagen!

spire

Det har vært litt jobb, sol og varme dager har vi hatt, og vi har vært i huset og vannet hver eneste dag. Da er det virkelig gøy når man ser det begynner å spire.

spire

Jeg var der borte en dag, og tenkte jeg skulle luke litt, men da jeg ikke klarte å se forskjellen på hva som var ugress og hva som var spirer, lot jeg det være. Følte på meg at det måtte være spirer siden de vokste på linje, akkurat slik vi hadde sådd dem. Måtte sende SMS til min søster for å dobbelsjekke at det var grønnsakene som var på vei opp! Hadde gjort seg om jeg hadde luket bort alle spirene!

Blir spennende å følge med videre nå! Fantastisk gøy å se hvor mye som spirer rundt i hagen nå, blomster og busker jeg ikke var klar over at var i hagen da vi kjøpte huset! Gleder meg til å ta fatt på resten av hagen også!

kjøkkenhage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *