Dette har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg sikkert!

soverom

Her kommer listfri dør, fra kjøkkenet, inn til soverommet vårt!

Nå er vi kommet inn i en ny og spennende del av husprosjektet vårt. Sebastian har gjort en kjempejobb, med hjelp av meg selvfølgelig, og er nå ferdig med å gipse alle tak og vegger i 2 etg. Han har vært så flink, og det har vært en stor jobb å få alle biter til å passe perfekt siden det meste skal være listfritt. Kjempestolt av kjæresten min!

Vi har blitt enige om å bruke maler til å sparkle og male det meste, men jeg har fått lov til å prøve meg på soverommet vårt. Hvor vanskelig kan det være? Haha! Overskriften her stemmer ikke helt, jeg har prøvd meg på å sparkle gips en gang før. Men det var et lite bad, som også skulle tapetseres, så med alle kriker og kroker og kanter og listefrie vinduer og tak, ser jeg på dette som noe nytt alikevel! Gøy å være i huset og drive med sitt eget prosjekt, ikke minst føle at jeg bidrar litt til huset og familien jeg også! Vi får bare håpe at det blir bra!

soverom

Jeg er hvertfall veldig fornøyd med egen innsats!

soverom

soverom

Inngangsdøren til soverommet helt til venstre, dør inn til badet i midten og garderoben helt til høyre.

Jeg har brukt internett og youtube flittig, og jeg må si meg veldig fornøyd med resultatet mitt sålangt. Rart hvor mye forskjell litt sparkel i skøytene gjør for romfølelsen! Litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det rundt vinduet, men denne uken kommer maleren og skal begynne på stuen, så jeg får “jukse litt” å herme etter han!

Taket over hele huset får professjonelle ta seg av, det er viktig å få det riktig!

Det som er en utfordring med å være i denne prosessen, er at ting forandrer seg underveis. Jeg har hele tiden vært veldig opptatt av at jeg vil ha det veldig enkelt i huset(uten å bli helt steril). Ikke så mye forskjellige materialer og farger, men samtidig materialer og farger som man legger merke til, derfor ser jeg allerede nå at jeg får en utfordring her på soverommet. Jeg elsker flisene på baderommet vårt, men nå blir det litt “krasj” med de “nye” ideene mine på soverommet og garderoben. Må bare finne den røde tråden slik at “fristedet” vårt blir det rommet som jeg har sett for meg. Det er ikke bare bare å flette gamle ideer sammen med de nye, men jeg bruker mye tid til å tenke(altfor lang tid om du spør Sebastian), så jeg finner nok utav det!

Det blir veldig spennende fremover nå. Begynner å bli litt stresset for nå ser jeg en ende på alt, og det er så mange ting jeg må bestemme meg for! Noen rom har jeg null kontroll, mens andre er null stress! Det begynner å bli ferdig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *