Elsa og Anna kake!

elsaanna

Frost-feberen er kommet for å bli, og mange små ønsker seg frost kaker til bursdagen sin! Jeg postet en frost-kake her på bloggen for over ett år siden. Det er helt utrolig at dette innlegget fortsatt ligger på topplisten over besøkte innlegg! Jeg har jo selv en datter som skal feire 4 år neste måned, og da skal hun selvsagt ha sin egen frost-kake.

Denne gang har jeg laget en Elsa og Anna kake. Jeg har aldri laget Anna før, så det var vel på tide å prøve det også. Kaken er laget til 2 jenter som skal feire bursdag sammen, og da synes jeg at det passet bra med både Elsa og Anna på kaken. Denne typen “karikatur” kake har jeg laget en gang før, og jeg har funnet inspirasjon hos min absolutte favorittbaker, Ivar (the cakemaker)! Sjekk han ut på facebook her. Instagram her. Synes det er så gøy, og selv om jeg bare har prøvd denne metoden en gang før, synes jeg at resultatet blir ganske så bra! Denne gang har jeg laget en liten steg for steg, slik at du kanskje får lyst til å prøve deg selv!

elsaanna

Former først to marsipanbiter til eggeforma hoder. (farger marsipanen “hudfarget”)

elsaanna

Trykker så ut ansiktet. Lager plass til øyne, trykker ut nesen og lager til munnen.

elsaanna

Her har Elsa fått øyne, lipper og litt maskara.

elsaanna

Her ser du før og etter alt smink og øyenbryn er på plass. Blir noe helt annet etter hvert som alt kommer på plass.

elsaanna

Her har begge fått øyne. Anna fikk åpen munn, for jeg fikk ikke til munnen hennes slik jeg ville.

elsaanna

Lager håret til Elsa med 2 x 3 og fletter vanlig. Anna får to fletter som blir flettet vanlig.

elsaanna

Fletter, munn, fregner og pannelugg på plass. Anna er klar!

elsaanna

Elsa er også klar!

elsaanna

Trekker en kake i blått og plasserer søstrene sammen på kaken!

elsaanna

Siste finish er å trykke ut en del snøflak som jeg fester rundt om på hele kaken. Alderen på bursdagsjentene har også fått plass på siden av kaken!

Mine barn ble kjempeimponerte i dag, og min datter har bestilt en helt lik til 4 års dagen! Så jeg sier meg veldig fornøyd! Håper bare bursdagsjentene blir like fornøyde!

Ønsker du å se andre Frost kaker jeg har laget, kan du se dem her.

Lykke til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *