En etasje full av farger!

farger

Letthet/hvitt i stuen og kjøkkenet!

Mens vi har gått for hvitt på nesten alle vegger i 2 etg, har vi gått for farger på alle vegger(unntatt en) i 1 etg. Alle fargene er fra Jotun sitt fargekart, de går i samme fargetoner, så de passer veldig godt sammen! Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på fargene og vi er veldig fornøyd med valgene!

farger

Minty breeze

Jeg har to jenter, og begge ønsket blått på rommene sine! Leah Tomine ville ha mer turkisblå, så hun valgte minty breeze.

farger

farger

Linblå 

Elise sitt er litt mørkere, linblå. Her ser du eksempel på hvor ulik fargene er i forskjellig lys, begge bildene er tatt i samme rom. Nydelig farge!

farger

Delightful pink

På vaskerommet har vi gått for rosa, delightful pink. Her kommer også vaskeromsinnrednigen i rosa, litt mørkere enn veggen, så det blir veldig bra! Veldig dårlig bilde, dette er det rommet med minst lys, så det skal bli spennende å se fargen skikkelig når vi får montert lys i taket her.

farger

peis

farger

Pale green

I gangen har vi valgt lysegrønt, pale green, på alle vegger. Den er veldig lys og gir rommet mer liv. Gleder meg til å sette planter inn opp mot denne veggen, mørkegrønt sammen med denne tror jeg blir nydelig! Veldig stor forskjell på de forskjellige bildene, så den varierer veldig fra dag til kveld.

img_2150

img_2149

St. Pauls blue

Siste rommet er stuen/kjøkkenet. Her har vi gått for mørk blå, st Pauls blue. Karmen rundt vindu er så bred, og jeg ville at lyset skulle komme godt inn i rommet, derfor beholdt vi denne veggen hvit.

Farger gjør deg glad, og jeg er superfornøyd med alle fargene! Ekstra fornøyd er jeg at jeg valgte farger fra samme fargekart, de går så godt sammen. Skulle nesten ønke at jeg hadde flere rom, for det var så mange flotte farger! Anbefaler de alle sammen!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *