Etterfylling øyenbryn!

øyenbryn

Denne uken var jeg endelig å fikk påfyll på øyenbryna mine. Det ene hadde begynt å falme litt, og det var godt å få fikset det igjen! Har du lyst å lese innlegget på microblanding/6D øyenbrynsbehandling, kan du lese dette her! 

øyenbryn

øyenbryn

Her er øyenbrynene mine 3 mnd etter første behandling. På øverste bilde ser du at de har falmet litt ytterst på brynet. Jeg elsker hvor naturlige de ser ut. 

Det er så gøy å prate med folk etter at jeg har delt ting på bloggen, og få tilbakemelding på at det funker å dele ting her. Når jeg kom til timen, fikk jeg beskjed at mange hadde kontaktet henne etter at jeg delte en post om dette! Jeg har også fått mange private meldinger av folk som lurer på ting, og det viser igjen at det forrige innlegget er et av de mest besøkte her på bloggen i år!

øyenbryn

øyenbryn

Her er etter! De er ganske mørke nå til å begynne med, men de vil falme etterhvert som det gror, og bli samme farge som mine naturlige bryn. 

Jeg er superfornøyd med de nye brynene mine. Det er så rart å tenke på hvor misfornøyd jeg var før. Hvor mye tid jeg brukte på å prøve å farge og forme de slik at de “matchet”. Når jeg napper bryna mine nå, følger jeg bare formen, og om jeg ønsker mørkere, mer markerte bryn, tegner jeg lett etter formen! Jeg liker også at det ikke er en permanent behandling. Du må fylle på for å vedlikeholde det. Er ikke så veldig glad i ordet “permanent”, selv om jeg er så fornøyd at det gjerne kunne vært det!

Sånn praktisk, helt supert om sommeren når du har solkrem over alt. Fantastisk å føle seg fresh fra du står opp, til du går på trening, ut på tur i regnvær, og øyenbryna er alltid på plass! Har faktisk begynt å bruke mindre smink etter at jeg gjore dette, føler ikke at jeg trenger det! Jeg er å fornøyd og kan virkelig anbefale denne behandlingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *