Fastelavensboller

I morgen er det fastelaven. Fastelavensboller må man såklart bake da! Jeg og jentene mine har hatt bollebakedag i dag! I år har jeg fått en flaske med noe godsaker fra Amundsen spesiel, så vi prøver oss på en spennende krem denne gang.

boller

De beste bollene jeg vet om er verdens beste boller fra www.detsoteliv.no, jeg har et innlegg med oppskrift og min fremgangsmåte som du kan finne her.

fastelavensboller

Stek bollene og avkjøl på rist! De må være helt kalde før du har krem i. Kan lages slik som jeg gjør, dagen før. Disse bollene blir så saftige at de er like gode dagen etter.

http://www.bykajagun.com/boller-grunnoppskrift/

Så pisker jeg krem. 3 dl fløte.

fastelavensboller

Smak deg frem med sausen. Til mine 3 dl brukte jeg halve flasken. Denne er fra Amundsen spesial. Ananas og kokossaus. Kjempegod, og kan virkelig anbefales. Amundsen spesial har butikker i haugesund sentrum, oasen storsenter og amanda senteret, alle i haugesund. Nettbutikken deres finner du her.

fastelavensboller

Ha sausen i kremen og rør den godt inn.

fastelavensboller

Sett kaldt så den stivner litt.

fastelavensboller

Skjær bollen i to, ha kremen inni(du kan bare ta den inni slik jeg har gjort her, eller du kan bruke sprøytepose og sprøyte med fint mønster om du ønsker det) og dryss godt med melis på toppen! Nyt! Virkelig godt!

Måtte prøvesmake litt i dag, men resten gleder jeg meg til å spise i morgen!

Velbekomme!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *