Fliser på baderommene!

baderommet

I disse dager skjer det mye på badene og vaskerommet vårt! Fliseleggeren er på besøk og nå blir det gøy!

Flisene vi har valgt nede er 60×60 cement white, fra Right Price Tiles, 170 kr per m2. På badet til barna og på gulvet på vaskerommet har vi valgt disse flisene. Jeg er ikke så glad i å ha så mye forskjellige fliser i et hus, så vi kjører med de samme i samme etasje, så blir det enkelt og greit. Hadde heller ikke lyst til å bruke en formue for fliser, har gjort dette før, og til rommene nede, er dette mer enn godt nok! Tror det vil bli kjempefint når det blir helt ferdig!

baderommet

Forrige uke var han å smørte membran, og nå skal flisene på plass.

baderommet

Rommet ble mye større når blåfargen fra primeren forsvant! Flisene blir jo litt mørkere enn dette så allerede nå kan jeg se hvordan det vil bli. Alt det andre skal få gipsplater som skal males hvite med kalkmaling!

baderommet

fliser

Fint! Tenk snart har vi bad!

Siden jeg har hatt det så travelt med jobb og ellers, fikk jeg aldri lagt ut denne og nå er flisene med fuger feridige!

fliser

Badet til barna! Dokassen til venstre og dusjen til høyre. Vasken kommer på veggen til venstre! Ble kjempefint med fuger i samme farge. Enkelt og fint! Mangler bare do, vask og dusjdører!

fliser

Flisene på foreldrebaderommet! Går i rette linjer fra veggen og ned på gulvet! Kjempefornøyd med hvordan det ble, og gleder meg til å få gipset resten av rommet og se hvordan det blir da! Elsker disse flisene! Dusjen kommer helt innerst, dokassen under vindu og så kommer vasken tilslutt. Alt på en vegg!

Flisene vi har brukt på dette badet er disse! Elsker de!

230021011536_0_1

bad

Det blir så bra!

K.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *