Foreldrenes baderom!

bad

Foreldrenes eget baderom er en luksus ikke jeg er vant med. Egentlig hadde jeg ingen tanke eller plan om noe annet i huset enn kjøkkenet mitt, men da det ble bestemt at kjøkkenet ikke skulle forstørres, fikk vi muligheter til å lage litt ekstra luksus for oss selv.

Jeg er ikke vant med veldig store baderom, bruker egentlig ikke så mye tid på badet, så størrelsen på det badet som allerede var i huset fra før, var stort nok for meg. Jeg setter jo alikevel pris på god plass, og da vi fikk tegnet opp walk in closet sammen med soverom og bad, var jeg enig i at vi kunne forstørre det!

Vi har en flink byggmester, Leon, som driver Prosjektbygg Karmøy, som heldigvis sier hva han mener og får meg til å tenke på ting to ganger. Hadde det ikke vært for han, hadde jeg hatt superstort kjøkken og et kott til soverom, lite bad og garderobe på eget rom. Godt det er noen som kan holde en igjen når man er fast bestemt på å planlegge et helt hus rundt et kjøkken.

bad

Baderommet slik det så ut når vi kjøpte huset! 

Nå er jeg kjempefornøyd med hvordan planløsningen blir!

04_1713987310

Her er planløsningen før. 2 soverom, bad, eget rom for kjøkken og stue. 

12470036_10153344473100980_313134416_o

Plantegningene etter. Kjøkkenet her stemmer ikke. Det blir åpent fra alle kanter. Også dørene inn på bad og gjennomgang fra garderobe til bad har vi forandret på. 

Vi får vår egen lille foreldresuite i enden av huset, ved siden av kjøkkenet. Vi har flyttet veggen mellom badet og det ene soverommet, nesten 2 meter, så nå får vi et luftig bad, nesten dobbelt så stort som det som var fra før. Walk in closet får vi på det som er igjen av soverommet, og det blir større enn hva jeg hadde tenkt, hele 3,5 meter dypt skap! Begge rom har dør fra soverommet.

Regner med vi ikke får ha det i fred helt med en gang, siden barna er litt for små til å klare seg selv, men når de blir større, har de eget bad i 1. etg.

230021011536_0_1

Badet vårt blir delt med fliser og malte vegger. Tenker å gå for en lys kalkmaling, synes det er utrolig fint! Dysjen vår blir hele 1 x 2 meter lang og brei, så den skal få fliser. Hele gulvet får selvfølgelig også fliser. Disse flisene fra Metalwood har vi på badet vårt der vi bor nå. Jeg er så fornøyd og elsker disse flisene, så det ble disse da vi skulle lage bad igjen! De vi har valgt er faktisk hakket lysere, men de fant jeg ikke bilde av, men de er hvertfall lysegrå! Toalettet blir vegghengt, mens baderomsseksjon har jeg ikke bestemt meg for. Lyst å gå for sort eller furu, men får se om det ikke blir finest med hvitt. Får se!

bad

Gøy å se nå hvor stort alt faktisk blir. Forandringene er små, men de gjør godt med romfølelsen i de forskjellige rommene! Nå skal vi støype, gipse og få fliseleggeren på besøk snart! Det blir spennende!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *