Fotvatnet rundt

fot

I forrige uke tok jeg eldstejenta mi, Leah Tomine, med på tur i Kopervik. Endte med å gå samme sted dagen etter med min venninne Gunn Kristin også, flott tur, og mange muligheter for å variere løypen. Her har jeg gått mye!

Du parkerer på parkeringsplass rett ved Litlafot-vatnet. Kjør inn ved Bygnes bensinstasjon og ta til høyre når du kommer til krysset med Europris. Følg så veien til du får parkeringsplassen(skiltet) på venstre side.

fot

Følg stien ned til vannet. Her finner du skilt med mange muligheter. Du kan for eksempel gå litlafot rundt, storefot, kun gå til kanalen. Jeg og Leah gikk rundt storefot, ned til kanalen for å hente telltur-poeng og så videre rundt storefot tilbake igjen til samme sted som vi begynte.

fot

Tur i skogen er både spennende og avslappende.

fot

Flott utsikt over vannet nesten hele turen.

fot

Spennende terreng.

fot

Gøy at barna vil bli med på tur.

Vi gikk omvendt vei i forhold til skiltingen, så jeg anbefaler å gå andre veien(følg skilting “fotvatnet rundt”) om du ikke har gått der før. Det har blitt gjort en kjempejobb med skiltingen her, så du finner lett frem. Det er grusvei et langt stykke før du går inn i skogen. Flott sti og relativt tørt, så det fungerer bra med joggesko.

fot

Blir aldri lei denne utsikten.

Jeg og Gunn Kristin gikk først rundt litlafot og så videre rundt storefot når vi kom til kanalen. Fantastisk vær begge dagene. Det er så nydelig å gå langs vannet her og se utover, mye trær og mykt underlag å gå på. Har du ikke tatt denne turen enda, så anbefaler jeg den!

fot

To fornøyde turjenter med dagens morgentur!

Denne tellturen gir : 5 poeng!

Karmøy.

Les mer om telltur her.

Anbefaler også fot om sommeren, fantastisk grillplass, badebrygge og strand til de minste. Idyll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *