Fredagslunsj!

I dag har jeg hatt en kjempekoselig formiddag! Startet med å gå en tur opp i marka med en av mine beste venninner, Gunn Kristin! Vått var det, men friskt og deilig å komme seg ut å få frisk luft og fin natur! Bilde av meg(til høyre) og Gunn Kristin på tur!

lunsj

Etter turen kjørte jeg hjem og laget i stand lunsj. Baksten laget jeg i går kveld, laget horn med ost og skinke og grove rundstykker. Hadde egentlig tenkt å kaldheve deigen over natten, men fant ut at det alikvel ble litt stress i dag. Så det jeg gjore var å ikke steke de så godt i går, ca til de var lysebrune, og så steke de i ca 3-5 minutter på ny i dag, så de ble sprø og fine! Vi ble stående å prate litt lenge før vi spiste så da var baksten alikevel blitt kald, så kan være et tips å sette baksten inn etter at alle har komt, da de ikke skal stå så lenge i ovnen, (blir nok litt fortere tørt etter oppvarming to ganger). Ble hvertfall et kjempekoselig besøk, fikk 4 gode venninner på besøk og en liten babytass! Jeg kokte tilogmed kaffe helt selv, noe jeg aldri gjør! (tihi!) Veldig koselig! Oppskrift finner du om du trykker på bildene!

lunsj

lunsj

I dag kom også programmet til Julemarked, som vi skal ha her på Åkra! For en stund siden ble jeg spurt om å delta med noe “bakegreier”, så både lørdag og søndag skal jeg ha baking med barna! Lørdag skal jeg også ha en slags bake/demo “utstilling” for de som har lyst å se på og spørre om ting i forhold til pynting av kaker. Synes det er veldig gøy å bli spurt om og få være med på slike ting! Så nå håper jeg at mange barn har lyst til å være med meg å bake! For deg som vil ha mer informasjon om julemarkedet, kan du sjekke ut Åkrehamn vekst sin facebook side eller nettside. Du kan også se programmet nedenfor!

julemarked

Jeg skulle også ha en giveaway for en stund tilbake da jeg rundet 4000 følgere på Instagram, det ble det ikke noe av, og nå har jeg rundet 7000! Gavene ligger her, så jeg tenkte jeg skulle finne på noe nytt! Skal gruble litt på det, så kommer jeg med giveaway i morgen! Jeg tenker at jeg kjører giveawayen gjennom facebook denne gang, så sjekk ut siden min https://www.facebook.com/kajagun, lik siden – så får du med deg giveawayen i morgen!

Skulle du ønske å se min instagramprofil, finner du den her: kajagun. Følg meg gjerne!

Håper alle har en fin dag, og håper alle får en fin helg!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *