Garderobe!

hus

Når man kjøper hus, som man skal fikse opp, så er det også mye som må rives. Dette er de kjedeligste jobbene, alt henger godt fast, ofte er det limt! Tungt arbeid, men det må gjøres. Dette gulvbelegget, i det som skal bli garderoben vår, skulle bort, et kubein og muskelkraft er alt jeg trenger.

hus

Prøver selvfølgelig å få ut hele gulvbelegget i et stykke! 

hus

Jobben ferdig utført! Her ser du også taket som vi skal ha inne i garderoben. Gått for kryssfinerplater i taket! Har planlagt at garderoben skal ha litt elementer av kryssfiner, så da valgte vi det også i taket!

Nå prøver jeg å bestemme meg for hvilke vegger jeg skal ha her inne. Ikke lyst på gips slik som i de fleste andre rom, da vi skal henge en del ting opp her inne. Etter å ha vært på Jonstølen denne uken, hvor hytten var dekket av kryssfiner i alle kriker og kroker, heller jeg litt med å fortsette med det i hele rommet her! Vi får se hva mannen sier! Inn til soverommet har vi montert skyvedør for å spare plass i begge rom! Gulvet her inne blir det samme som resten av huset.

Synes garderoben blir ganske så stor, ca 2 x 3,5 meter. Når jeg ser hvor mye plass klær kan ta i huset vi bor nå, er jeg glad for at vi prioriterte ekstra lagringsplass! Vi får se hvor mye plass vi trenger, om det er litt til overs har jeg lyst til å sette inn en liten kontorpult under vindu her inne!

Jeg har ikke vært så mye i huset i det siste, har prioritert mye tid sammen med barna nå før skolestart, så neste uke blir det å begynne å sparkle litt på veggene igjen! Må bort i huset en tur i helgen å se hvor langt Sebastian har komt mens jeg har vært borte!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *