Gruffalo

I helgen laget jeg en gruffalo kake til en gutt som heter Steinar! Siden jeg hadde litt god tid, bestemte jeg meg for å lage figurer til denne kaken. Modellering er så gøy, desverre så har jeg ikke tid til å modellere til alle kakene mine, spesielt slike figurer som er veldig detaljerte tar veldig lang tid, og denne kaken tok meg 5 timer ,bare å pynte! Det tar alltid litt mer tid da jeg tar bilde som kan brukes til en steg for steg, og det har jeg gjort denne gangen.

Her skal du få se hvordan du kan lage din egen gruffalo, jeg har også laget de andre figurene i fortellingen, men de kommer etterhvert.

Først farget jeg marsipanen brun.

gruffalo

Former en klump slik. Rett i ryggen og en liten “kul” til mage.

gruffalo

Lager slike striper med en slik modellerings-tool som ligger ved siden av. Rundt hele kroppen.

gruffalo

Former til to ben, gjør det samme på bena for å få pels-effekt! Former til tær på føttene.

gruffalo

Armene blir laget på samme måte.

gruffalo

Hode formes slik, med litt underbitt. Munnen åpner jeg mer med samme modellerings-tool, for å få plass til tennene nedi. Nesen formes og får nesebor.

gruffalo

Her har hode fått pels, nesebor, plass til øynene og åpnet munnen. Jeg har også malt nesen og ned til munnen med hvit maling. Hvordan jeg lager maling kan du se her.

gruffalo

Her har tennene fått plass. Inni hjørnetennene har jeg litt spaghetti for å få de til å stå, hadde ikke tolmodighet til å vente her. Men du kan godt bare legge de litt til tørk så siger de ikke sammen.

gruffalo

Her har Gruffalo fått horn, ører og øyne på hode. Han har også fått en grønn vorte på nesen. Tåneglene har jeg malt blå. Inni ørene har jeg også malt med den samme hvite som på snuten.

gruffalo

Bilde av gruffalo forfra!

gruffalo

På ryggen har Gruffalo fått lilla pigger!

Håper du synes dette var en grei steg for steg forklaring på Gruffalo. De andre figurene samt hele kaken kommer senere i uken.

Tusen takk for at du ville titte innom bloggen min i dag! Om du skal prøve deg på en Gruffalo, får du ha lykke til! Kontakt meg gjerne på mail om du skulle lure på noe!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *