Håndball jente

Denne uken har jeg laget en konfirmasjonskake til ei jente som spiller håndball. Siden hun er keeper i tillegg, ville jeg lage en keeper kake. Her kommer steg-for-steg på hvordan jeg laget håndball jenta!

håndball jente

Jeg har brukt hudfarget, oransj, hvit, brun og sort marsipan til denne jenta!

håndball jente

Startet med hode. Rull en ball som du former med hals og hodefasong. Jeg setter hode på en grillpinne, så er det enklere å jobbe med.

håndball jente

Form en kropp. (jeg er skikkelig dårlig til dette, fasongene blir alltid helt feil, må øves mer på) Rull ut pølser til armer og ben. Lag hender på armene.

håndball jente

 

håndball jente

Skjær ut en shorts og plasser på bena, sett kroppen på bena og dekk nedre kroppen med sort marsipan.

håndball jente

 

håndball jente

Skjær ut trøyen og plasser den på kroppen.

håndball jente

håndball jente

Skjær ut ermer og plasser de på armene. Lim de fast på overkroppen. (se bilde lenger nede)

håndball jente

Så skal hode få fasong. Laget nese ved å trykke en fasong med fingrene og stakk så to hull til nesebor. Munnen laget jeg slik at det ser ut som hun roper. Trykket inn der øynene skulle være. (er i læringsfasen når det gjelder menneskemodellering, så dette er noe jeg vil øve meg mer på videre.) Satt to sorte kuler inn der øynene skal være.

håndball jente

Trillet to hvite kuler som jeg plasserte over det sorte, på et sener bilde ser du at jeg så rullet to små brune kuler som pupiller på det hvite.

håndball jente

Så var det håret. Rullet pølser…

håndball jente

…som jeg trykket ned og skjærte til slik nederst.

håndball jente

Plasserte de rundt på hode slik.

håndball jente

Laget øyenbryn, og brukte litt pearl dust for å gi henne farge i ansiktet. Trøyen har fått nummeret 1 på seg og sko har hun fått på. En håndball har hun i fanget.

Har veldig mye å gå på når det kommer til menneske modellering, synes det er veldig gøy å lære litt hver gang, og se at det blir bedre resultat for hver gang. Bare nå, etter å ha laget denne posten her, ser jeg mye jeg kan forandre på til neste gang.

Kom gjerne med tips til hva jeg kan gjøre annerledes.

håndball jente

Her ser du håndballjenta på kaken.

Lykke til!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *