Haugesund på langs!

24. april arrangerer Haugesund turistforening “Haugesund på langs” for andre året! 7 topper fra Nord til sør. Den totale oppstigningen er på 600 meter og turen er ca 13 km lang!

IMG_1434

Jeg og to venninner var så heldige at vi fikk med oss dette i fjor, og det var en helt fantastisk tur! Vi møtte opp på Amanda v/Coop inngangen. Der fikk vi kart/stemple-seddel og proviant og var klare til å sette oss på bussen som kjørte oss dit vi skulle starte. (NB! I år er det parkering og oppmøte ved COOP OBS BYGG)

IMG_4252

Toppene vi var innom var Nuten, Svartups, Orkjå, Kvednahaugen, Mosskarsfjellet, Vardafjellet og Storasundfjellet.

Langs ruten var det godt merket hvor løypa gikk, på hver post/topp var det stempel som vi stemplet oss inn med. Da vi kom til stemmen var det servering av frukt og drikke. Toalettbesøk er også greit å legge inn her, da det er toaletter her.

Turen endte på samme sted som den startet, ved Amanda senteret. Der leverte vi inn stemplene våre, og fikk utlevert T-skjorte som bevis for at vi hadde fullført! Så gøy! Barna får også diplom!

haugesundpalangs_tskjorte

Fantastisk tur og flott arrangement som vi gleder oss til å ta fatt på i år også! Håper på flott vær!

Dette er også en tur du kan ta med familien, mange familier og barn som gikk i fjor! Masse flott natur og ikke minst fantastisk utsikt på hver topp. Se Haugesund fra en ny side, alle toppene har ulik utsikt!

11191040_862504343822950_225837989_n

Ønsker du å lese mer om årets “Haugesund på langs” kan du gå inn her å lese! Der finner du også kart!

Det koster 250 kr for voksne og 100 kr for barn, egne priser dersom du er medlem i Haugesund turistforening!

haugesund på langs

Håper mange fikk lyst å ta med venner og/eller familie med på tur! Sett av søndag 24. april! Pakk tursekken med god niste og godt med drikke!

God tur! Kanskje vi sees!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *