HippHipp hurra for 17 mai!

I dag har vi feira Norge og 17. mai. Siden jeg hadde vært på nattevakt, skippet jeg tog og leker, fikk slappe litt av og bake litt før vi skulle på middag til foreldrene mine. Jeg laget en bringebær og blåbær fromasj kake som det kommer oppskrift på. Min søster laget bløtekake, og min svigerinne hadde med pavlova. Vi hadde en kjempekoselig dag med familien. Her kommer noen bilder fra vår 17 mai!

IMG_2537

Datteren min Leah, snart 8 år!

IMG_2533

Her har minstejenta blitt kledd i vintelue. Slikt skjer når far er hjemme alene og skal kle barna til 17. mai. 😛

IMG_2548

Mine foreldre og minstejenta som ser på Leah som går i tog med 2. klasse! I bakgrunnen til høyre står min flotte søster og hennes mann!

IMG_2544

Hipphurra for Norge!

IMG_2562

2 søte små. Tantebarnet min Livar, Leah og min bestemor med samme navn som meg, Kaia!

Hadde desverre ingen bilder av kakebordet vårt! Ikke mine bilder og mobilen var ikke en prioritet på denne dagen så det ble lite bilder hos meg!

Gratulerer med dagen! Håper alle hadde en flott feiring!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *