Høstferie!

rognehjerter

I dag begynte høstferien til datteren min! Det kan være en utfordring for foreldre å ha barna hjemme en hel uke, så jeg kommer til å poste tips denne uken, til aktiviteter man kan finne på både ute og inne!

Her var det nydelig vær i dag, og vi bestemte oss for å ha minstejenta også hjemme fra barnehagen og gå ut å kose oss i skogen. Vi er veldig heldige som har skogen bare et steinkast unna! Vi hadde på oss godt med klær, sekk og noe niste! Vi gikk tur og samlet kongler, som vi skal bruke til noe spennende senere i uken, og vi gikk opp til en gapahauk som barnehagen har laget godt gjemt inni skogen.

rognebærhjerter

Minstejenta vår er helt hekta på hakkebakkekogen, vi var der i sommer og siden har hun lært alle sangene og flere replikker. Så etter at de hadde lekt litt, fant vi ut at vi skulle ha teater inni skogen. Og da passte det jo veldig bra at det ble hakkebakkeskogen. Vi fikk bytte litt på å være reven, Klatremus og bestemor Skogmus! Veldig koselig!

På veien hjem fant vi også veldig mye rognebær! Disse har vi lagt flotte hjerter med i dag! Barna elsker å være kreative, så dette var midt i blinken for oss! Ideen fikk jeg fra svigerinnen min, Belinda, som sendte sitt resultat på spapchat til meg i går! Takk for tips!

rognehjerter

Plukk masse rognebær.

rognehjerter

Jeg har brukt denne kobbertråden som jeg har kjøpt på Søstrene Grene, disse var i tykkeste laget, men det gikk greit å bruke.

rognehjerter

Tre bærene på tråden.

rognehjerter

Fortsett hele veien.

rognehjerter

Nå begynner jeg å nerme meg nok bær, da skal jeg forme det til et hjerte.

rognehjerter

Former det til et hjerte og lar litt av kobbertråden være igjen. Du kan også bare klippe den av om du ønsker det!

rognehjerter

La hjertene tørke. Jeg har bøyd tråden slik at jeg kunne feste hjertet til en vase på denne måten! Ble veldig søtt synes jeg. Kan også henge de opp som pynt i døren eller i vindu! Flott dekorasjon!

Håper noen ble inspirert til å gjøre det samme!

God høstferie!

K.

brownie

Etter våre familieturer er det nesten obligatorisk å bake noe godt etterpå! I dag ble det dette her! Oppskrift på denne brownien kommer! MMMMMMmmmmmmmm…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *