Høstmarked og brownie!

I morgen braker det løs med Høstmarked i Åkrakrossen! Vi skal stå fra kl 11 til kl 15. Vi gleder oss veldig mye, håper været som er meldt holder, at veldig mange tar turen og ikke minst at dere handler både lodd og kaker hos oss!

I dag var jeg på lokalradio 102, sammen med Veronica Haringstad som jobber i Åkrehamn Vekst! Gøy å få lov å komme å fortelle om saken vår, håper mange fikk det med seg og tar turen!

Vi har levert giro til flere lokalbutikker, og vi har også fått mange flotte gevinster. Lodd får dere kjøpt på høstmarkedet og de koster 5 kr stk. For å se hva vi selger og lodder ut kan du besøke siden vår på facebook, den finner du her. 

Jeg må også få nevne Jarle L. Grindhaug som også vil bidra til innsamlingen vår! Han vil gi inntekten fra kunstbildesalget sitt på høstmarkedet, til Leger Uten Grenser! Du bestiller bilde, og han printer og leverer. De koster 150 kr for A4 og 300 kr for A3! Helt fantastisk av han, så håper at alle liker bildene hans like godt som meg og løper å kjøper i morgen! Tusen takk Jarle! Her kan du se hvilke bilder som er til salgs: https://www.flickr.com/photos/jarlegrindhaug!

Vi gleder oss veldig til å se deg i morgen på høstmarkedet og håper at vi får samlet inn en god sum med penger til Leger Uten Grenser!

Vel møtt!

Hostmarked.invitasjon

Når det gjelder flyktninger, så har jeg og min søster bestemt oss for å prøve å være litt aktive, ikke bare med denne innsamlingen, men også lokalt. I går var vi å besøkte UNIK senteret på Kopparen i Kopervik, og var med på spillekveld der med “Flyktningteam i Karmøy”! Vi hadde med oss min datter og en venninne, det var veldig koselig! Ønsker du å se hva du kan gjøre for flyktninger lokalt, anbefaler jeg deg å gå inn på facebook siden deres her. Vi har mange, og er i ferd med å få mange nye landsmenn hit til Norge, og integreringen er viktig dersom de skal lære seg norsk, komme seg i arbeid og få et godt liv her hos oss. Så se på siden om du ønsker mer informasjon om hva du kan gjøre!

Som jeg ofte har, så hadde jeg kake med på spillekveld! Har du lyst til å bidra noe sted, så kommer en kake alltid godt med! Min datter ville bake brownies, det går enkelt og raskt, og den forsvant like fort når den kom på bordet! Her kommer min favoritt, som skal i langpanne! Fantastisk godt!

200 gram romtemperert smør

500 gram sukker

4 egg

6 ss kakao

1 ts vaniljesukker

3 dl mel

Bland sammen smør og sukker.

brownie

Pisk så inn et og et egg. Pisk godt!

brownie

Bland sammen kakao, mel og vaniljesukker. Ha over i røren og bland godt sammen.

Ha bakepapir i en medium stor langpanne, ca 35 x 25, og hell røren i!

Varm opp ovnen på 180 grader og stek kaken i ca 25-30 minutt.

La avkjøle litt.

brownie

Dryss til slutt litt melis over og skjær i passe biter.

Da er det bare til å finne frem litt is eller melk og nyte en seig, sprø, lunken brownie!

For de som lurer, så blir det brownie å få kjøpt på høstmarkedet!

Velbekomme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *