Innsamlingsaksjon til Leger uten grenser!

MSF_dual_Norwegian_RGB_1

Noen ganger skjer det ting i verden som går ekstra inn over oss! Når disse tingene kommer så nært, gjør det noe med oss, og vi føler et stort ansvar for å hjelpe og bidra! 978x

Vi har alle fått med oss flyktningekrisen som foregår i middelhavet akkurat nå! Grusomme bilder og hjerteskjærende avisinnslag florerer på nettet. Det som også er grusomt å være vitne til, er holdningene til noen av oss, hvorvidt vi skal hjelpe eller ikke.

Det er nå vi skal velge hvilke mennesker vi vil være. Vil vi hjelpe eller vil vi snu ryggen til?

Fra leger uten grenser: legerutengrenser.no

Jeg, og min søster Ida, har bestemt oss for at vi vil være med å hjelpe! Vi, som mange andre, har latt dette gå sterkt inn over oss, og vi føler at det eneste rette å gjøre, er å gjøre noe! Vi håper å få med de lokale her vi bor, men også alle andre som ønsker å hjelpe! Vi håper at vårt engasjement vil føre til en god sum penger som vi kan få sendt ifra oss.

978x-2

Vi har valgt å samle inn penger til Leger uten grenser og deres livreddende arbeid for flyktninger i Middelhavet. Følg gjerne Leger uten grenser på snapchat: msfnorge og instagram: legerutengrenser

Bilder med link er funnet på Dagbladet.no.

Her er hva vi vil gjøre lokalt!

19. September arrangerer Åkrehamn Vekst, Høstmarked på Åkra! Der vil vi stå og selge diverse kaker, boller, syltetør osv. Vi vil også ha bøsser, fra Leger uten grenser, på stedet for de som ønsker å gi. Vi håper at mange tar turen bort og besøker oss!

Hostmarked.invitasjonØnsker du mer informasjon om høstmarkedet, finner du informasjon her: Åkrehamn Vekst

Hva alle andre kan gjøre:

Vi har også fått opprettet en konto hvor de som ønsker det kan overføre penger direkte. Denne kontoen er allerede aktiv! Bor du ikke i nærheten, og alikevel har lyst til å bidra kan du bruke Kontonr:  3361 19 22499.

Vi håper at mest mulig har lyst til å være med å bidra!

Har du lyst å bidra på annen måte, eller lurer på noe, kontakt oss gjerne på mail: bykajagun@gmail.com

Del gjerne så vi når ut til flest mulig! Alle bidrag teller!

Sammen kan vi gjøre en forskjell! Er du med på laget?

MVH Kaja Gundersen og Ida Brun!

Innsamling til Leger uten grenser.

MSF_dual_Norwegian_RGB_1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *