Jake og sjørøverne kake

I helgen som var laget jeg en kake til en gutt som ønske Jake og sjørøverene til tema. Også på denne kaken valgte jeg å gå for pussle metoden som vist i andre innlegg. Her kommer litt steg for steg bilder av denne kaken.

Første jeg gjore var å trekke en sjokoladekake med sandfarget marsipan, blandet rosa, hvit og beige for å få denne fargen.

jake og sjørøverene

Så skal jeg lage Jake! Tegnet av ansiktet over på bakepapir. Skjærer så ut alle delene i riktig farge med skalpell.

jake og sjørøverene

Sånn ble formen på hode.

jake og sjørøverene

Hodeplagget på plass. Det er så gøy å se etterhvert som hver bit kommer på plass!

jake og sjørøverene

Hår på plass og øyne skjært ut!

jake og sjørøverene

Øynene og øyenbryn på plass og nese og munn er risset ned i marsipanen. Jake-hode på plass på midten av kaken. Jeg skjærer til en runding i lyserødt til å ha under for å få litt dybde i kaken.

jake og sjørøverene

Jeg ruller ut to lange lefser i kvitt og rødt som jeg snurrer sammen og legger langs kanten på kaken. Et 2-tall får komme i midten på siden. Rundt og over kaken ser du jeg har tegnet sti med kryss, slik som et skattekart, det har jeg gjort med spiselig tusj. De blåe detaljene har jeg malt på med pastafarge og sprit, hvordan- kan du se her.

 

jake og sjørøverene

Navnet er trykket ut med bokstavutstikker.

En enkel og kjempesøt kake av Jake og sjørøverne. Denne ble jeg veldig fornøyd med!

Tusen takk for at du kom innom bloggen min og tok en titt! Del gjerne om du tror noen du kjenner kunne likt denne posten!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *