Kalenderluke 14!

I dag åpnet vi kalenderluke 14! Etter alle nyheter de siste dagene om situasjonen i Aleppo, var det godt å ha noe som blir positivt for andre i kalenderen i dag!

Vi er kanskje ikke flinke nok til å tenke over det, men det er mange familier som lever under fattighetsgrensen her i Norge, og som trenger litt hjelp til å få endene til å møtes i julen.

Hvert år har vi kjøpt gaver og levert på biblioteket, vi har også levert direkte til frelsesarmeen og gjennom ulike grupper på facebook. I år var vi for seint ute til å levere gaver på biblioteket, så vi har kontaktet lokale veldedighetsgrupper på facebook og fått barn som vi skal kjøpe til!

Vi har et gavebudsjett som går til dette hvert år, men i år har vi også solgt litt brukte ting på facebook(veldig godt tips dersom du har lyst til å gi uten at det går for mye ut over egen økonomi) og fått inn en sum med penger. Noe av dette gikk til min datters omvendte julekalender(SOS Barnebyer) og resten kommer vi til å kjøpe gavekort på Rema 1000, som vi gir bort i julegaver! Veldig fin gave til de voksne, som ofte blir glemt blandt alle barna.

Gavene vi har handlet inn idag skal vi pakke fint inn. Vi skiver kjønn og alder/evt størrelse, gjerne på en lapp som man lett kan fjerne, slik at de kan få ny lapp med riktig navn på!

Litt vanskelig for Elise på 4 år, kjøpe alle disse tingene og ikke få velge ut noe selv. Håper hun blir like flink til å dele og gi som sin storesøster! Veldig stolt av henne, hvor opptatt hun er av å gi og glede andre! Jeg synes det er viktig å inkludere barna i slike aktiviteter!

Håper du ble inspirert til å gjøre noe for noen andre. Enten det er i form av gaver eller hvorfor ikke bake litt ekstra julekaker og levere i en fin boks? Oppmerksomheten betyr ofte mer enn selve gaven!

Ha en fortsatt fin onsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *