Kalenderluke 15-20!

Noen ganger går dagene så fort, og plutselig er du uten internett og så kommer pappa hjem å får fikset, og alikevel så blir det ikke tid til å blogge. Her kommer hvertfall en oppdatering på hva vi har gjort siden sist!

Kalenderluke 15!

I dag åpnet vi luke 15 og der var det kino! Snekker Andersen og julenissen! Elise og jeg gikk i lag med Ronja, Belinda og min bror Runar. Leah Tomine hadde egne planer. Anbefaler alle denne filmen! Kjempekoselig!

Kalenderluke 16!

I dag kom pappa hjem. Kalenderluken i dag var nissebesøk i lekeparken! Det er så gøy! Alle naboene samler seg, spiser grøt, og får besøk av nissefar og nissemor. De har med seg hest og kjerre, alle barna får sitte på! Avslutter besøket med godteposer og nissemor som har lesestund!

Kalenderluke 17!

Lørdag og fantastisk flott vær! Flaks, for i dag var det juletrehenting i kalenderluken! Vi skulle ikke ha juletre, vi var bare med for turen sin skyld! Min bror har tradisjon for å hente juletre i min bestemors skog så lenge jeg kan huske, egentlig fikk ikke vi jentene være med, men det ble gjort et unntak i år, siden barna skulle bli med! Gøy var det uansett! Fikk hjem hele 5 juletrær!

det beste med tur – er pausene!

Juletre- tog!

Kalenderluke 18!

I kalenderluken i dag, var vi invitert til Stord! Min bror og hans familie flyttet hit i sommer, så det er gøy at de begynner å lage sine egne tradisjoner, og at vi får komme på besøk!

Godteposekos hos tante/mamma!

Kalenderluke 19!

Mandag, ny uke og ny kalenderluke! I dag ble det baking. Vi har allerede klart å spise opp det vi har laget, så det var på tide med noe nytt! Vi laget brune pinner! Ønsker du oppskrift, kan du finne den her!

Kalenderluke 20!

I dag var det pynting av pepperkakehus som stod på agendaen! Huset er kjøpt på butikken, lagte RI til å sprøyte på, non-stop og sånn tøff julepose fra laban! Helt super til å pynte huset med, fikk vi både nissemann, nissekone, snømann, juletre og reinsdyr! Anbefales, gode var de også!

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og vi begynner sakte men sikkert å bli klare!

Ha en fortsatt fin tirsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *