Kalenderluke 21-23!

Dagene går fort og tiden strekker ikke til, så det har blitt dårlig med oppdatering på kalenderen vår! Her kommer ihvertfall resten av kalenderen.

Luke 21!

Vi var invitert til julekvelds hos min søster, så da ble dette kalenderluken denne dagen! Kjempekoselig! Dekket til langbord med masse god mat! Vi er heldige!

Aldri en dag hvor vi er samlet uten at barna lager show!

Kalenderluke 22!

I dag kom pappa hjem fra jobben i Oslo. Barna og jeg har vært opptatt med å pakke inn gaver og gjøre klart siste rest til jul, så når pappa skulle komme hjem på kvelden, ville vi ha kosestund med film og popcorn! Vi såg på julefilm. Deilig å slappe av!

Kalenderluke 23!

I dag er dagen før dagen, lille julaften. Hadde planer om litt jentekvalitetstid i dag, men da den ene fikk besøk og den andre ble litt småuggen, ble det kosetid i benken i dag også. Laget hjemmelaget pizza og hadde en tidlig kveld! Barna er så spente og klare for morgendagen, så det var enkelt å få de i seng!

Dette er siste kalenderluken for i år! I morgen skal vi bare nyte å være sammen og kose oss. I julesokken ligger det ny pyjamas til alle, som vi skal kose oss i store deler av dagen! Gleder meg til mye godt, alt det vi elsker å se på TV og familie!

Håper alle får en fantastisk flott jul!

Knip fra Kaja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *