Kalenderluke 9 og 10!

I går åpnet vi kalenderluke 9! Pappa kom hjem og fikk hentet Elise i barnehagen! Elise har spurt hver dag siden forrige fredag om vi kan gå å bade igjen, så da ble det bading denne fredagen også! Vi var så heldige å ha tantebarnet Ronja på overnatting i natt, så vi hadde også henne med oss!

Vi er en stor familie, og det beste med dette, er at man alltid har noen å henge med! Søsteren min og barna, broren min og lille Hedda ble også med, sa det ble riktig så travelt å følge med på alle barna i går!

Kjempekoselig var det iallefall! Etter bading blir det pølse til kveldsmat og rett hjem i sengen! Perfekt start på helgen!

Jeg fikk desverre ikke tid til å legge ut kalenderen her på bloggen i går, noen ganger må man prioritere.

I dag ble luke 10 åpnet og det var baking og pynting hos farmor som stod på kalenderen.

Heldige som barna er fikk de jaggu meg med seg lussekattebakst hos besta og beste først. Min svigerinne Belinda hadde laget deig, og de var kjempegode! Alle søskenbarna var også på plass, så det var kjempekoselig!

Videre gikk turen til farmor, der alle søskenbarn på Panza-siden var på plass. Baking av julemenn og pynting til jul! Fantastisk dag for søte små! Heldige er vi så har så mye familie rundt oss, det er virkelig noe jeg setter utrolig stor pris på!

I morgen blir det ny kalenderluke, og jeg gleder meg hvertfall!

Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *