Kaptein sabeltann kake

Kaptein sabeltann er og blir kjempepopulær, jeg har laget utrolig mange slike kaker. Jeg er veldig glad i fremgangsmåten her, hvor jeg bruker pusslemetoden, og har gjort det så mange ganger at nå skjærer jeg ut på frihånd. Prøver å variere litt med forskjellige farger på lokket, men ellers så blir disse kakene ganske så like. Jeg har laget steg for steg på denne typen kake før, den finner du her. Jeg har ikke hatt sjokoladepenger rundt kaken som er i det innlegget, men de fester du bare rundt kanten med melis og vann, evt smørkrem eller RI. Blir kjempebra!

kapteinsabeltann

kapteinsabeltann

Jeg synes det er ekstra stas med det som er håndlaget. Så istedet for å bestille spiselig bilde, prøv deg på å lage bilde selv. Følg steg for steg innlegget mitt og se hvor flott det blir! Garantert en hit hos barna!

Lykke til!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *