Karate kake

I det siste har jeg laget en del konfirmasjonskaker. Denne karatekaken var veldig gøy å lage! Alltid gøy å lage etasjekaker! Kakene er trukket i hvit sukkerpasta. Denne har jeg laget selv, og oppskrift på dette finner du her.

Den øverste kaken har jeg laget som en “karateskjorte”, mens nederste kaken er helt enkel. Konformanten har brunt belte, så da laget jeg det for å skille de to etasjene. Navnet til konfirmanten, Andrea, har her blitt skrevet på japansk. På toppen har jeg laget en figur. Nedenfor kommer et knippe med bilder av kaken.

Håper du ble inspirert til å lage en slik karate kake!

K.

Andre karatekaker jeg har laget:

Karatekake med figur

karatekake

karatekake

karatekake

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *