Karate kake

Karate er veldig populært og jeg får stadig spørsmål om å lage bursdagskaker til barn som driver med karate. Denne kaken har jeg laget til det skjønne barnebarnet til naboen min! Han ble 7 år og både han og hans pappa driver med karate. Han har gult belte og da måtte han få en kake som passet til han. Jeg har ikke laget steg for steg på denne kaken, da jeg har laget dette før, link til de andre kakene kommer lengre nede!

karatekake

Kaken er sjokoladekake med sjokoladesmørkrem. Pynten og trekket er sukkerpasta blandet med marsipan.

karatekake

Veldig enkel og grei kake å lage selv, dersom du ønsker det! Du trenger kun en skarp kniv, kjevle, linjal, bakepapir og blyant. Se gjerne steg for steg i linkene nedenfor.

Lykke til.

Andre kakatekaker jeg har laget.

2 etg karatekake med figur

Enkel karatekake med figur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *