Karatekake til konfirmasjon!

Denne helgen hadde jeg mange konfirmasjonskaker! En stund siden jeg la ut karatekake sist, så denne ville jeg dele igjen!

Forrige gang jeg lagte karatekake til jente brukte jeg rett og slett en mal formet som en gutt! til å stå på kaken! Denne gangen skulle jeg ikke gjøre samme feil, så figuren har fått hestehale denne gang! Greit tips for å personliggjøre pynten!

Karatekake kan du se hvordan du lager her.

Inni denne kaken er klassisk bløtkake, sukkerbunn, fløtekrem, vaniljekrem, bringebærsylt, friske bringebær og hakket sjokolade. For å få helt rette kanter har jeg en tynn DIK med vaniljesmørkrem helt ytterst og kaken er smurt opp med samme smørkremen.

Det sorte beltet er på plass, samt pokal i gull(malt med gullglitter blandet med sprit) med figur på!

Såg du kaken jeg la ut i går? Både fotballkaken og karatekaken er til samme jente! Aktiv og tøff jente med andre ord, sånne liker jeg! Gøy med personlige kaker!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *