Konfirmasjonshelg

Denne helgen har jeg laget 2 konfirmasjonskaker.

håndball jente

Den ene til søsteren til en kamerat. Hun spiller håndball, er keeper og da ville jeg prøve å lage en personlig kake til henne med dette tema. Hvordan jeg lagte håndball jenta kan du finne her. Kaken trakk jeg med blå marsipan, lagte et håndballnett i hvit marsipan på slike cake-pop pinner. Ville ha kaken så enkel som mulig siden det var en konfirmasjon. Har brukt utstikkere til blomster, dekorasjoner på sidene og navn. Alt ellers er laget for hånd. Veldig fornøyd med resultatet. Kaken består av sjokoladekake med orokrem og oboysmørkrem.

flygelhorn

Konfirmasjonskake nr 2 denne helgen var til en nabo som jeg kjenner godt. Veldig gøy å bake til henne/hennes datter da hun alltid er så snill og støttende i alt jeg gjør. Hun har alltid en fin kommentar å gi og det setter jeg kjempestor pris på. Jeg har selv gått i korps og da jeg fikk utfordringen ville jeg gjøre det skikkelig. Jeg bestemte meg for å lage et flygelhorn i marsipan. Fant et bilde på nettet som jeg bestemte meg for å lage lik. Jeg har ikke fått laget klar steg-for-steg enda, men jeg skal gjøre det klart til i morgen, hvordan jeg fikk det til! Siden instrumentet tok slik plass og det er en konfirmasjonskake ville jeg ikke ha så mye detaljer på. Ville ha den enkel. Kaken ble trekt i rosa marsipan, med en kant rundt nederst og navneskilt. Navn og navneskilt ble trykt ut. Veldig fornøyd med hvordan flygelhornet ble.

Da vil jeg si gratulerer med konfirmasjonsdagen til disse to jentene; Marthe og Thea, og til alle andre som har hatt konfirmasjon denne helgen. Ellers håper jeg at alle har hatt en flott helg! Gøy at du ville komme inn på bloggen å se!

Vennlig hilsen Kaja!

One Comment

  1. Marianne Andersen

    Kul kake!
    Jeg har fått i oppdrag å lage konfirmasjonskake til 13 mai. Hun ønsker håndballspiller som står, nesten slik som den du lagde i svart(hvor spilleren holder ballen i lufta). Eneste er at jeg kan ikke lage figurer ? Lager du figurer på bestilling og sender evt? ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *