Kyllingsalat med bacon

Da vi planla selskapet til min datter bestemte jeg meg for at jeg hadde lyst til å prøve å finne noe nytt å servere besøket. Jeg pleier nesten alltid å lage pastasalat med bogskinke, (oppskrift finner du her), men denne gang ville jeg prøve en annen vri. Kyllingsalat med bacon! Ble veldig godt.

kyllingsalat

Oppskrift:

500 gram pasta

1 boks creme fraiche

ca 2 dl fløte

salt og pepper

1 liten chilli

1-2 hvitløksfedd

1 isbergsalat

1 paprika

1 purreløk

1 pk bacon i strimler

1 stk kylling ferdigstekt

sitron/pesto/kyllingkrydder

Kyllingsalat med bacon

Kok pasta og avkjøl.

Kyllingsalat med bacon

Skjær til isbergsalaten i ca like store biter.

kyllingsalat

Skjær opp de øvrige grønnsakene og bland de sammen. Ønsker du mer grønnsaker enn det jeg har skrevet her, så justerer du det selv. Jeg pleier alltid å ha litt ekstra paprika i mine, det er så godt.

Kyllingsalat med bacon

Lag til dressingen av creme fraiche og fløte. Her blander du inn salt og pepper, og evt pesto, sitron, kyllingkrysser elle andre ting du ønsker. Smak deg frem.

Kyllingsalat med bacon

Bland så alle ingrediensene i en stor bolle slik at du får blandet det godt sammen.

Kyllingsalat med bacon

Klipp/skjær opp bacon og stek sprøtt. Ha over i blandingen og rør godt inn. Du kan også bruke litt av stekefettet i salaten om du ønsker det.

Jeg har ikke bilde av kyllingen, da det ble litt lite tid på slutten før gjestene kom! Men vi kjøpte en ferdig stekt kylling på butikken som vi plukket for kjøtt. Blandet kjøttet inn i salaten.

Kyllingsalat med bacon

Serverte kyllingsalaten med hasselnøttbrød (som du finner oppskrift på her). Kommer til å lage denne salaten igjen! Var veldig godt!

Velbekomme!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *