Lego Ninja kake

I vårt hjem går det mest i jenteting, da jeg har to jenter. I ny og ne blir jeg spurt om å lage kaker med tema som jeg ikke har mye peiling på. Denne gang var det lego Ninja. Det er litt vanskelig å lage noe når man ikke har satt seg inn i ting, så denne gangen ble det google som hjalp med inspirasjon.

legoninja

Jeg har fylt og smørt opp en sjokoladekake med oboykrem.

legoninja

Trekker kaken først med gul marsipan.

legoninja

Bestemmer så ca hvor jeg vil ha øynene, og legger to røde lapper som jeg kan jobbe etter.

legoninja

Kjevler ut rød marsipan og skjærer den til slik at den passer på nedre delen av kaken. Legger den på og passer på å få noen rukker her og der. Skjærer til ugjevnt nede rundt kaken og lager flere rukker langs kaken.

legoninja

Gjør det samma på øverste delen av kaken. Legger også på et ekstra lag med sammenkrøllet marsipan som jeg legger over pannen.

legoninja

Trykker ut øynene med runde utstikkere, øyenbryn er skjært ut på frihånd. Avslutter med å legge en sort kant rundt kanten for å ramme inn øynene bedre.

legoninja

Navn og alder satte jeg på siden på kaken.

legoninja

legoninja

En relativt enkel kake som du kan lage til et barn som elsker lego ninja! Bytt gjerne ut det røde med en annen farge. Jeg så faktisk en episode på TV her en dagen, bestemte meg for å sette meg litt inn i dette og fant ut at de har forskjellige øyne og øyenbryn, de forskjellige figurene, så ha det i bakhode om du velger en annen figur.

Håper dette var til inspirasjon!

Lykke til!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *