Lego Ninjago!

Lego Ninjago er veldig populært og det er så gøy å få bilder og tilbakemeldinger av folk som prøver seg på oppskriftene mine! Denne kaken som jeg har laget før i rødt har blitt veldig populær her på bloggen, og den får mange treff hver dag! Hvordan du kan lage denne kaken kan du finne steg for steg på her.  Her har jeg laget enda en slik kake, denne gangen i grønt! Lag den gjerne i hvilken farge du ønsker.

Håper du får lyst til å prøve deg på en slik kake! Send meg gjerne bilde dersom du gjør!

K.

legoninjago

Flere Lego kaker som jeg har laget:

Lego Ninja kake

Lego ninjago

Lego

Lego chima

Lego chima kake

 

One Comment

  1. Jeg skulle ha oppdaget deg litt før… Den Ninjago kaken jeg laget til 6 åringen min lignet ikke noe på en ninjago.. mer en Turtles! 😀 Men guttene var snille og jublet over kake likevel! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *