Maleren kommer!

hus

Som jeg skrev i forrige innlegg, har vi nå fått hyrt inn maler som skal sparkle og male hos oss! Hele 2 etg er ferdig gipset, så nå er alt klart! Vi er alltid litt sent ute med ting, mest fordi jeg tenker så utrolig lenge og sent på ting, at det ikke blir bestemt før ting er klare! Maleren kunne heldigvis begynne med en gang, så vi var heldige der!

hus

hus

hus

hus

Alle vinduer, dører og mellom vegg og tak, skal være listefritt. Jeg er i grunn super skeptisk til gips fra før, og håper vi ikke bommer helt med å gjøre ting listefritt. Redd det fort skal bli stygt og å få hakker og slikt, men regner med det tåler mer enn jeg tror.

På soverommet til barna har jeg enda ikke klart å bestemme meg for hva vi skal ha på veggene. Ombestemmer meg hele tiden, for jeg har igrunn ikke lyst til å ha gips på veggene her inne. Har sett litt på slike walls2paint plater, men er litt usikker på finishen på disse. Ikke lyst til å ta serlig hensyn til gipsskruer og slikt stress her inne! Kunne tenke meg listefritt her også, men det ser jeg som utrolig upraktisk når barna er så små. Jeg finner nok utav det til slutt. Noen som har noe tips til meg, så kan du gjerne kommentere på facebookgruppen min, eller under her!

Må få sagt det igjen, så kjempefornød og stolt over jobben Sebastian har lagt i gipsingen. Veldig stor jobb når du ikke har gjort det før, og du lærer mens du jobber! Smask!

hus

Kjøkkenet ligger flatpakket i stuen i 1 etg. 

Jeg ser for meg at det går raskt fremover nå, maleren bruker nok MYE mindre tid enn hva jeg gjør! Så jeg skal se om jeg ikke får oppdatert litt underveis også! Vi ser for oss at han starter i kjøkkendelen, så fort den er ferdig, kan vi få satt kjøkkenet på plass. Da frigjør vi rommet nede hvor alt ligger i hulter til bulter, gjør litt vondt å se det ligge slik, så det skal bli godt å få det på plass!

2 Comments

    • bykajagun

      Hei Lena! Tusen takk for det! Veldig fornøyd med listefritt i huset faktisk! Har virkelig ikke vært upraktisk, med unntak av at valpen vår har gnagt den ene vinduskarmen opp… 😛 Men, ja, veldig fornøyd med både utseende og hvordan det har holdt. De er like fine 1 år etter nå, med unntak av den ene karmen… 🙂

      MVH Kaja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *