Milepæl nådd!

rør i rør

Lenge siden jeg har fått oppdatert hvordan det går i huset, men nå har vi endelig nådd en stor milepæl.

Vi bytter ut all elektrisitet og rør i huset, og nå er det endelig på plass. Sebastian, som også har fagbrev som rørlegger, har gjort en kjempejobb med å bytte ut alt av rør i hele huset. Utrolig mye arbeid, her ser du hvor mye rør som ligger gjemt i taket og veggene.

rør i rør

Nå har vi “rør-i-rør” i hele huset, og det skal visstnok være veldig bra! Uansett, godt å ha vann i huset igjen, og enda et steg videre til ferdig hus.

rør i rør

Elektrikeren har også vært på plass, og er for øyeblikket ferdig. Bare litt småplukk som skal på plass på kjøkkenet etter at vinduene er satt inn. Våger ikke å gamble på å få det riktig uten vinduene. Henger ledninger i hele gangen, så det skal bli godt å få det nye sikringskapet på plass!

04_542964325

Tiden går jo så fort, og nå kommer snart byggmester Leon`s sine arbeidere, de skal bytte kledning og sette inn nye vinduer og dører overalt! Vi har bestilt møre royal sætersvart kledning i 3 forskjellige bredder, alle vinduer og dører blir også sorte! Da får huset et helt nytt utseende, og jeg gleder meg veldig til det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *