Mine favoritter!

eplekake

I dag er det eplenes dag, og her kommer mine eplefavoritter fra bloggen! Jeg har desverre ikke hatt anledning til å bake noe i dag, men jeg kan hvertfall grave frem noe inspirasjon som allerede ligger her til dere!

Epler er så godt å bake med, og jeg kjenner at tanken på å sette seg ut i høstsola med et stykke eplekake med vaniljeis på siden, hadde vært perfekt akkurat nå!

eplekake

Første kaken er en helt enkel, men veldig saftig eplekake. Passer til en 20 cm form, og inneholder vanlige ingredienser som du har på hus. Oppskriften finner du her!

eplekake

Denne pavlovakaken har en krem som er laget med eple-te. Veldig godt. Lag gjerne en eplemos til å ha under kremen også for enda mer eplesmak! Oppskrift finner du her.

eplekake

Eplekake med rømme og nøtter blir aldri feil, og smaker helt fantastisk! Oppskriften finner du her.

eplekake

Eplekake med stikkelsbær og vaniljeyoghurt kan jeg virkelig anbefale! Noe av det beste jeg har laget faktisk! Oppskriften finner du her.

eplekake

En av de mest populære oppskriftene i det siste, har vært denne eplekaken med vaniljesaus! Skikkelig god smak av vanilje og super saftig! Bruk gjerne epler fra hagen og du får den perfekte balansen mellom surt og søtt! Oppskrift her.

eplecupcakes

Har barna lyst til å bake, anbefaler jeg disse cupcakesene. Super enkle og saftige, ha noen med epler og noen uten, så får de som ikke er så glade i epler også smake! Denne oppskriften gir 30 vanlige cupcakes! Oppskriften finner du her.

Jeg har flere oppskrifter, og om du ikke fant det du ønsket her, kan du godt bruke søkeboksen og skrive inn eple, da kommer det flere oppskrifter opp!

eplekringle

Til slutt vil jeg bare nevne eple i gjærbakst! Noe av et beste jeg vet! Bruk eple og nøtter, rosiner, vaniljekrem, kanel og sukker, la fantasien få lov å kose seg og stapp alt det du liker inn i en flettekrans! Her finner du oppskrift og fremgangsmåte! Rett og slett deilig. Og denne passer perfekt til søndagskaffien, om det blir for seint å bake denne i dag! Velbekomme!

Håper du ble inspirert til å bake!!

Ha en fortsatt flott epledag i høstsola!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *