Navnefest kake

I helgen laget jeg en navnefest kake til to små nydelige tvilling-gutter! Mammaen ønsket en helt enkel 2 etg kake, med vimpler og bamser eller elefant på toppen! Dette er min type kake, helt enkel- uten for mye dill og dall! Veldig enkel kake, men alikevel så søt! På denne kaken har jeg ikke laget steg for steg, men her kommer en forklaring på hva som er blitt gjort! Begge kakene er sjokoladekaker, den nederste med oreokrem og den øverste med kun oboysmørkrem. Trukket med marsipan. Rundt kanten nede på begge kakene har jeg silkebånd(som ikke er spiselig) som er limt på kanten med spiselig lim. Vimplene har jeg trykt ut med utstikker og festet navnet til guttene på. Elefanten er marsipan, modellert for hånd, med en cake-pops-pinne i snabelen – med en ballong på!

Her kommer bilder av den ferdige kaken!

navnefest kake

 

navnefest kake

 

navnefest kake

 

navnefest kake

 

Tusen takk for at du tittet innom bloggen min! Håper du ble inspirert!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *