Navnefest kake

navnefest kake

I helgen har vi feiret mitt søte tantebarn, Hedda -med navnefest! I den anledning bakte jeg en kake. Det er så gøy å ha en hobby som du kan glede andre med til alle anledninger! På grunn av at jeg har vært syk så fikk jeg ikke gjort kaken slik som ønsket var, men kake ble det og jeg tror både Hedda og foreldrene ble fornøyde! Søsteren min var så snill, hun kom innom å hjalp meg. Hun laget blandt annet flere blomster og roser, og ikke minst bamsen på toppen, -og det var første gang hun laget bamse, så hun skal få hjelpe til flere ganger, for bamsen ble helt perfekt!

Nederste etg er sjokoladekake med oreokrem, smørt opp med oboykrem. Øverste kaken er sukkerbrød, med bringebær, krem, vaniljekrem og sjokolade. Trekk og pynt er i marsipan. Bamsen har min søster modellert selv, mens all pynt med unntak av rosene er blitt trykket ut og preget med utstikkere.

På grunn av tiden så fikk jeg desverre ikke tatt steg for steg bilder denne gang heller, men her kommer hvertfall en bildestrøm av den ferdige kaken!

navnefest kake

navnefest kake

navnefest kake

navnefest kake

navnefest kake

navnefest kake

Takk for at du tok turen innom bloggen min!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *