Ninja turtles kake

IMG_0664

Barnekaker er alltid like gøy å lage. Barna synes det er stas å få kaker med sine favorittfigurer på. Denne Ninja turtles kaken synes jeg ble kjempesøt. Pga helseårsaker måtte det bli en veldig enkel kake denne gang, men det er også disse enkle kakene jeg synes det er gøyest å lage steg for steg på, slik at alle uten modelerings-erfaring også har mulighet til å komme inn på bloggen å finne noe som de kan lage! Her trenger du heller ingen modelerings-utstyr, så det er bare å sette igang!

Først trekker du kaken med grønn marsipan. Jeg ruller ut en lefse i grønn marsipan som jeg legger nede rundt kanten på kaken.

ninjaturtles

Jeg ruller videre ut en veldig tynn lefse i sort marsipan. Jeg legger den rett oppå kaken og ser an hvordan jeg vil ha bitene. Dette er haken og kinn. Jeg fester dem ikke før jeg er helt fornøyd med hele kaken.

ninjaturtles

Munnen og nesen på plass.

ninjaturtles

Kjevler ut i blå marsipan. Skjærer ut tørklet. Trykker ut øyne i hvitt med en utstikker, men bruk et lokk eller noe annet rundt som du kan bruke til å trykke ut øyne med. Du kan også skjære med kniv.

ninjaturtles

Legger tørklet på plass. Dette fester jeg med en gang.

ninjaturtles

Trykker ut øynene med samme utstikker etter at jeg har festet tørklet på kaken.

ninjaturtles

Fester alt på kaken med å pensle lett med vann der de froskjellige bitene skal. Her er øynene og munnen på plass. Jeg har også laget merker over øynene.

IMG_0662

Navn og alder har fått funnet plass langs siden på kaken. Da er kaken klar!

IMG_0664

Denne lager du i hvilken som helst farge du vil ha av disse ninja figurene. Synes sluttresultatet ble kjempekult. Og som sagt veldig enkel å lage for deg som har lite erfaring i kakepynting.

Var ikke dette det du var på jakt etter, kan du finne en annen Ninja turtles kake her.

Håper dette var til inspirasjon og hjelp til ditt kakeprosjekt!

Lykke til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *