Ninja Turtles kake

I helgen laget jeg en Ninja Turtles kake til en gutt som feiret bursdagen sin! Han er så gla i turtles at han ville ha samme kaken som han fikk i fjor, da jeg også laget turtles kake til han. Kaken dette året ble litt annerledes, og her kan du se hvordan den kom til.

Først trakk jeg en sjokoladekake (med oboykrem) med marsipan. Her blandet jeg grå og sort marsipan sammen for å få en marmoreffekt. Rundt kanten la jeg en kant og trykket ut små rundinger som liksom skulle forestille bolter rundt kanten. Rundt sidene på kaken trykket jeg inn mursteinsmønster. Avsluttet med navnet til bursdagsgutten, se bilde av ferdig kake lengre nede.

turtles

Så var det turtles. Her har jeg laget kropp og to ben, som om turtles sitter på huk.

turtles

Skjærte ut brystpartiet slik.

turtles

Satt det på plass, og formet til to armer som skal få holde en pinne.

turtles

Her har han fått pinne (spaghetti kledd inn med brun marsipan), hode, knebeskyttere, albuebeskyttere, skall, og belte i magen. Ser jeg har glemt å ta bilde av baksiden.

turtles

Øynene på plass! Da skal han få komme seg på kaken.

turtles

Her sitte han trygt på kaken.

turtles

Fra siden.

turtles

turtles

Og ovenfra!

turtles

Her er kaken jeg laget i fjor. Føler jeg utvikler meg i riktig retning hvertfall! Morro å se og sammenligne kaker man har laget.

Tusen takk for at du tok turen innom bloggen min, og håper du ble inspirert til å lage din egen turtles kake!

Lykke til!

K.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *