Ny blogg!

nyblogg

Jeg har lenge hatt lyst til å forandre på bloggen min! Jeg ser vel ikke helt på det jeg gjør som blogging, da jeg hovedsaklig legger ut oppskrifter og bilder av kaker og mat her, men nå har jeg lyst til å forandre litt på det. Hittil har jeg brukt bloggen min som en slags kokebok, som jeg faktisk bruker flittig selv, da jeg ikke har oppskriftene mine nedskrevet noe annet sted enn her. Jeg blogger nok mest for min egen del, og derfor har jeg bestemt meg for å oppdatere bloggen og bruke den litt mer som en dagbok. Jeg kommer selvfølgelig til å fortsette å legge ut oppskrifter og steg for steg, men også innlegg om mine andre interresser.

nyblogg

Jeg elsker interiør og alt som har med hus og hage å gjøre. Nå har vi tatt på oss et kjempeprosjekt, faktisk vår 3. oppussingsprosjekt, men dette blir det største vi har tatt på oss sålangt! Vi har kjøpt et hus fra 1978 som vi skal renovere og gjøre til vårt eget. Jeg er veldig glad i å følge bloggere som har vært/er under husbygging/oppussing/renovering. Nå som jeg er i samme situasjon synes jeg det er veldig spennende å kunne dele og inspirere andre på samme måte! Gøy å lage og ha en egen husdagbok som vi kan gå tilbake til å se forandringene når vi er ferdige! Om det er noen som har lyst til å følge med så er det veldig gøy! Jeg kommer til å legge postene under HUS.

nyblogg

En av hobbyene mine som gir meg mest energi er trening og friluftsliv! I fjor hadde jeg et mål om å gå 100 turer i skog, fjell og mark. Sammen med familie, venner og alene klarte jeg det akkurat, selv om jeg fikk litt problemer med helsen. Desto viktigere ble det å komme seg ut å få noe positivt ut av hver dag siden jeg var sykemeldt stor deler av høsten. Jeg har lenge hatt lyst til å telte og reise mer i naturen, så målet mitt i år, hvertfall på vår/sommertid er å få med venner og familie ut på tur i skogen på telttur! Gleder meg! Jeg kommer til å dele disse under FRILUFTSLIV!

nyblogg

Jeg er ikke så flink, men jeg synes det er veldig gøy å drive med håndarbeid og DIY-prosjekter. Jeg har også  lyst til å fortsette å dele tips til aktiviteter du kan gjøre sammen med barna, slik som jeg har gjort før under aktivitetskalenderen jeg har blogget om. Så det kommer nok kanskje noen slike ting også!

Det blir en forandring å skulle skrive om noe annet enn baking, men jeg er like engasjert i alt jeg gjør, så det blir spennende! Gleder meg!

Kaja!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *